fbpx

Gepersonaliseerd steakmes

Over Butcher

Butcher

Waarvoor staat Butcher?

Butcher, het vleesrestaurant van Hasselt waar ambacht, passie en kwaliteit centraal staat. Naast standaard openingstijden kan je bij Butcher ook na middernacht genieten van huis gerijpt vlees of 100% beef burger. Onze keuken is geopend 12-14:30 – 16:30 – 2:00 na middernacht op reservatie. Een gezellig vleesrestaurant met pure bereidingen en vlees van top-kwaliteit, dat is waar we naar streven.

6

+

Jaar Butcher

22

+

Jaar ervaring

Butchers weapons

Butchers BBQ

Dry Aged Beef

Argentinian Parilla / Houtskool Grill

We grill on charcoal

Hoe gaat butcher te werk?

We selecteren zelf het beste premiumrundvlees dat we zelf laten rijpen en daarna grillen op houtskool. Dit zorgt voor de unieke smaken waar we naar streven. Bij onze gerechten heb je een keuze uit verschillende simpele en seizoensgebonden sidediches. Deze worden zelf ambachtelijk gemaakt van dagverse producten.

Door te grillen op houtskool hebben we steeds een verbeterde smaak. Terwijl het vlees opwarmt, komen er druppels vrij die de superhete houtskool raken en verbranden. Deze druppels zitten vol met vetten, oliën, suikers en eiwitten die verdampen en weer opstijgen in het vlees waar ze vandaan kwamen. Zo krijg je van het grillen op houtskool die heerlijke smaak.

Our chef

Ramis Pirigam

Onze chef-eigenaar Ramis Pirigam. Na zijn parcours via gastronomische restaurants in binnen- en buitenland opende hij zijn vleesbistro in 2017. Met een passie voor pure bereidingen en vlees van top-kwaliteit heet Ramis u welkom in Butcher Grill & Bar te Hasselt.

Rain or shine, it’s
time to dine

Reverveer snel jouw tafel bij Butcher Grill & Bar en ontdek het zelf.

1,5m Burger

De grootste burger van België

De grootste Burger van België? Die kan je vinden bij Butcher Grill & Bar in Hasselt. Heb je een grote honger of ben je met een groep van 10 tot 20 man, contacteer ons dan zeker om jouw 1,5m burger te bestellen. Dit dien je minstens twee dagen op voorhand te doen.

Grootste Burger Van Belgie

Our meat

Het huisgerijpt vlees van Butcher

Salers

1e De Salers koeien, een stevig ras dat tegen een stootje kan. Van oorsprong zijn het bergkoeien. Doordat ze veel in beweging zijn hebben ze goed ontwikkelde spieren. Het vlees van de Salers koe staat in Frankrijk bekend als het beste rundvlees van de wereld. De entrecotes zijn dan ook een van de lekkerste in zijn soort.

Jouw persoonlijk steakmes

Cadeau tip? Bestel bij ons een gepersonaliseerd steakmes voor je familie, geliefde, vrienden, …
Vraag ernaar aan ons personeel.