Over Butcher

Butcher

Waarvoor staat Butcher?

Butcher, het vleesrestaurant van Hasselt waar ambacht, passie en kwaliteit centraal staat. Naast standaard openingstijden kan je bij Butcher ook na middernacht genieten van huis gerijpt vlees of 100% beef burger. Onze keuken is geopend 12-14:30 – 16:30 – 2:00 na middernacht op reservatie. Een gezellig vleesrestaurant met pure bereidingen en vlees van top-kwaliteit, dat is waar we naar streven.

6

+

Jaar Butcher

22

+

Jaar ervaring

Butchers weapons

Butchers BBQ

Dry Aged Beef

Argentinian Parilla / Houtskool Grill

We grill on charcoal

Hoe gaat butcher te werk?

We selecteren zelf het beste premiumrundvlees dat we zelf laten rijpen en daarna grillen op houtskool. Dit zorgt voor de unieke smaken waar we naar streven. Bij onze gerechten heb je een keuze uit verschillende simpele en seizoensgebonden sidediches. Deze worden zelf ambachtelijk gemaakt van dagverse producten.

Door te grillen op houtskool hebben we steeds een verbeterde smaak. Terwijl het vlees opwarmt, komen er druppels vrij die de superhete houtskool raken en verbranden. Deze druppels zitten vol met vetten, oliën, suikers en eiwitten die verdampen en weer opstijgen in het vlees waar ze vandaan kwamen. Zo krijg je van het grillen op houtskool die heerlijke smaak.

Our chef

Ramis Pirigam

Onze chef-eigenaar Ramis Pirigam. Na zijn parcours via gastronomische restaurants in binnen- en buitenland opende hij zijn vleesbistro in 2017. Met een passie voor pure bereidingen en vlees van top-kwaliteit heet Ramis u welkom in Butcher Grill & Bar te Hasselt.

Rain or shine, it’s
time to dine

Reverveer snel jouw tafel bij Butcher Grill & Bar en ontdek het zelf.

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Loes Visscher
Lees verder
Wat een ervaring. Hier hebben ze echt top kwaliteit vlees. Het is niet een goedkoop restaurant, maar je betaald voor premium producten. Het is niet een doorsnee restaurant en echt voor de vlees liefhebber. Hun gin&tonic is ook zeker het proberen waard. Een aanrader.
Koen Wagelmans
Lees verder
Butcher is een zeer aangename zaak. De kwaliteit van het vlees is van een zeer hoog niveau. Naast het geweldige eten is ook de chef en Ober zeer aangenaam en vriendelijk. Het kader is zeer mooi ingericht en komt authentiek over. Dat is ook het concept volgens mij om terug te gaan naar de authenticiteit.
Frank Oers
Lees verder
Zeker een aanrader als je graag lekker vlees eet 😉
Ronald Schuyten
Lees verder
We hadden een street plate met ribs, wings, burrito en ander fingerfood, zeer lekker. Net zoals de filet pure met pepersaus. Een aanrader is de donut of churros als dessert. Vriendelijke en behulpzame bediening.
Jurgen Mangelschots
Lees verder
Top restaurant! Met eigen gerijpt vlees rechtstreeks uit het land van herkomst, de 20 jaar ervaring van de meesterchef leggen geen windeieren op je bord. Het leuke decor, de aangename bediening maakt samen met leuk gezelschap de place to be! Met recht en reden het beste vleesrestaurant van Hasselt! Prijs en kwaliteit over de top!
Paul Waaijman
Lees verder
Super eten, porties groot genoeg en leuke sfeer.
Paco Taco
Lees verder
Vlees van Top Kwaliteit. Zeer tevreden. Vriendelijke eigenaar. Beste vlees restaurant van Hasselt. Doe zo verder.
Kalchas Vangeloven
Lees verder
Zeer lekker gegeten, top kwaliteit! Hier komen we zeker nog eens terug!
Linda Tubbeckx
Lees verder
Deed ons denken aan ‘Burger and lobster’ in New York. Zeer lekker en aangename bediening. Voor herhaling vatbaar.
Oscar van den Braak
Lees verder
Heel goed gegeten en zeer vriendelijke bediening
Previous
Next

1,5m Burger

De grootste burger van België

De grootste Burger van België? Die kan je vinden bij Butcher Grill & Bar in Hasselt. Heb je een grote honger of ben je met een groep van 10 tot 20 man, contacteer ons dan zeker om jouw 1,5m burger te bestellen. Dit dien je minstens twee dagen op voorhand te doen.

Grootste Burger Van Belgie

In the media

Butcher in de press

Butcher Grill&Bar maakt gigantische burger van 14 kilo voor speciale challenge.

Lunch op een stokje: The Yacht introduceert pintxos aan Kanaalkom.

Bij dit Hasselts restaurant zijn moeders op moederdag écht goud waard.

Butcher trakteert op 27 augustus voor vijfjarig bestaan.

Restaurant betaalt parkeerbon van klanten terug.

De grootste hamburger van het land vind je in Hasselt.

Langste Burger van België

Hasselts restaurant serveert langste hamburger van het land.

Gouden Steak

Gouden steak die internationale voetbalwereld op zijn kop zette kan je nu ook in Hasselt eten.

Gouden Steak Butcher

Gouden steak nu ook in Vlaanderen én aan ‘spotprijsje’.

De keuken blijft open tot half drie ’s nachts.

Gouden Steak

Gouden 'Ribéry-steak' ook vlak over de grens te bestellen.

Gouden biefstuk kan je nu ook eten in Hasselt.

Hasselts restaurant Butcher Grill en Bar is take-away in plastic dozen beu.

Our meat

Het huisgerijpt vlees van Butcher

Salers

1e De Salers koeien, een stevig ras dat tegen een stootje kan. Van oorsprong zijn het bergkoeien. Doordat ze veel in beweging zijn hebben ze goed ontwikkelde spieren. Het vlees van de Salers koe staat in Frankrijk bekend als het beste rundvlees van de wereld. De entrecotes zijn dan ook een van de lekkerste in zijn soort.

Jouw persoonlijk steakmes

Ben je al aan je derde bezoek bij Butcher Grill & Bar? Dan hebben wij voor jou een gepersonaliseerd steakmes in de aanbieding. Helemaal gratis!
Vraag ernaar aan ons personeel.